AV Partner voor installateurs

Partner voor professioneel geluid en beeld

C&S werkt samen met bedrijven in o.a. installatietechniek, IT en electro.

Advies
vrijblijvend advies voor uw project

Graag werken wij samen met E-installateurs, technische professionals, electrospeciaalzaken en andere bedrijven die hun klanten actief willen adviseren over audio of video installaties en hiervoor kant-en-klare oplossingen willen aanbieden. Als specialist in audiovisuele installaties kunnen wij een meerwaarde bieden zijn voor uw bedrijf. Van basiskennis over 100 Volt systemen, videodistributie of bedieningssystemen, tot het leveren en inwerkstellen van complete AV-systemen. De ervaring leert dat de e-installateur de actuele mogelijkheden op het gebied van audio of video niet dirdct volledig in kaart heeft. C&S Audiovisueel kan op zo’n moment van meerwaarde zijn en daarom zoeken wij altijd naar samenwerking. Hoe deze samenwerking eruit ziet laten we helemaal aan u over. Van de offertefase tot oplevering kunt u te allen tijde een beroep doen op ons assortiment en onze expertise.

Installeren en inwerkstellen

Diensten Wij worden bij voorkeur in een vroeg traject betrokken bij uw project, zodat we kunnen meedenken over kabelwegen, aansluitpunten en positionering van de apparatuur. Wij kunnen naast vrijblijvend advies en prijsopgave ook zorgdragen voor schematische tekeningen. Assortiment Ons  assortiment is zeer uitgebreid en veelzijdig, waarvanuit wij met precisie de juiste producten voor elke toepassin adviseren. Enkele van onze gewaardeerde merken: Ecler Audio, Apart Audio, Panasonic, Philips, LG, Visual Productions en Sonos. Op diverse merken is een mooie partnerkorting mogelijk. Showroom In onze showroom (Delden, OV) hebben wij diverse oplossingen demoklaar opgesteld. Hier kunt u zelf of samen met uw klant informatie inwinnen of inspiratie opdoen (meer informatie over onze showroom…) Contact Graag denken we mee met uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie!


Recente projecten

bekijk alle referentieprojecten

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie voor muziek, omroep en presentatie, die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Presentatie & beeld

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Eenvoudige bediening

Wij maken complexe installaties eenvoudig in gebruik en monkeyproof. Betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk.

Neem contact op


    • Sluisstraat 18
    • 7491 GA Delden
    • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
  • Zaterdag: 9:00 – 13:00Neem contact op!