Horeca – Geluidsinstallatie

Geluidsinstallaties voor Horeca

Geluidsinstallatie voor restaurant, café of hotel

Voor uiteenlopende horecabedrijven leveren wij de geluidsinstallatie voor muziekweergave en presentaties.  Van een bruin café tot zalencomplex of hotel, wij leveren advies, appartuur op maat en verzorgen de installatie en service.

Sfeerbepalende achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek draagt bij aan de sfeer en beleving in de horeca. Subtiel, Ook draadloos en het afspelen van Spotify en Sonos zijn tegenwoordig eenvoudig mogelijk, mits op de goeie manier toegepast.

Flexibel en makkelijk te bedienen

Ons uitgangspunt is dat uw installatie eenvoudig te bedienen moet zijn door u én uw personeel. Even een microfoon voor een toespraak, of het geluid schakelen naar de voetbalwedstrijd in de achterzaal, terwijl op het terras de achtergrondmuziek blijft klinken. Het zijn praktische voorbeelden die vallen of staan bij de eenvoud van de bedieningsmogelijkheden.

Ook voor clubs en livemuziek

Onze expertise beperkt zich niet tot daghoreca. Ook daar waar het volume een flink omhoog moet en de term ‘subtiel’ mag wijken voor voor ‘indrukwekkend’, komen wij graag in actie. Met gerenommeerde merken en jarenlange kennis en ervaring kunt u bouwen op de mooiste oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies voor uw horecabedrijf.

Bewaren Bewaren Bewaren

Projecten in deze sector

bekijk alle referentieprojecten

Meer oplossingen voor horeca

Lichtinstallaties

Licht installaties

Lichtinstallaties voor horecabedrijven. Sfeerbepalende lichtinstallaties in restaurant, hotel of café.

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame