Zorg – Geluidsinstallatie wachtkamer


Geluidsinstallaties voor Zorg

Achtergrondmuziek in de wachtruimte

Een entree of wachtruimte voelt voor uw cliënten toegankelijker en prettiger wanneer de stilte wordt doorbroken met prettige achtergrondmuziek. Dit geldt des te meer in de zorg (tandarts, fysiotherapeut, huisarts, apotheek, etc.).

Wij adviseren, leveren en installeren de apparatuur zoals de bedieningspanelen en de inbouwluidsprekers. Voor de radio wordt doorgaans gekozen voor een internetradio, waarmee u alle denkbare radiozenders storingsvrij kunt streamen.

Geen omkijken naar uw installatie

Voorkom dat u of uw medewerker dagelijks een taak heeft aan het in-/uitschakelen of afstellen van apparatuur. Wij leveren geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek die automatisch inschakelen op gezette tijden. Daarna

Achtergrondmuziek in de behandelruimte

Ook in de behandelruimte kan muziek gewenst zijn. Hier adviseren wij wel dat u het volume eenvoudig lokaal kunt bedienen, omdat voor sommige patiënten, maar ook voor specifieke behandelingen, een andere geluidsniveau gewenst is.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor uw praktijk? Neem dan gerust contact op, wij adviseren u graag vrijblijvend.

 


Bewaren Bewaren Bewaren

Projecten in deze sector 

Meer oplossingen voor Zorg

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting in de wachtruimte, Informeer mensen op een eenvoudige manier.