Sennheiser Speechline

Sennheiser Speechline microfoon

Sennheiser Speechline

Draadloze microfoons speciaal ontwikkeld voor spraak

Deze digitale draadloze microfoon-serie is ontwikkeld voor zakelijk gebruik.
Verkrijgbaar bij C&S Audiovisueel.

Automatisch Interferentiebeheer

Makkelijkste set-up

Eenvoudige bediening

De Sennheiser Speechline past volumeniveaus automatisch aan de spreker en de omgeving aan. Dit zorgt voor optimale audio-duidelijkheid.

Eenvoudige bediening

Eenvoudige bewaking en bediening is mogelijk via de Wireless System Remote-app (verkrijbaar voor iOS of Android).

Uniek en onderscheidend is het ingebouwde “Automatisch Interferentiebeheer”. Terwijl het systeem in gebruik is wisselt dit systeem automatisch naadloos naar de meest vrije kanalen om zo mogelijke frequentie storingen uit te sluiten.

Gemakkelijkste beheersysteem

De SpeechLine Digital Wireless is leverbaar met loading dock zodat batterijen omwisselen verleden tijd is.
Handig opladen

Naast betrouwbaarheid in werking is ook aan veiligheid gedacht. Met geavanceerde 256-bit AES encryptie voorkom je dat het draadloze signaal door een ander wordt ‘onderschept’.

Geavanceerde 256-bit AES encryptie   Licentie-vrij

Licentie-vrije werking, geen registratie vereist. Geen licentiekosten en gratis werking binnen het 1.9 GHz. Bereik. Plus: Deze frequentieband is veel minder druk dan andere frequenties, bijv. Wifi. De 1,9 GHz-frequentieband wordt niet beïnvloed door wijzigingen in de wetgeving ( “digital dividend”).

 

Wil je meer informatie over de Sennheiser Speechline -of andere- draadloze microfoonsystemen? Of heeft u vragen over uw huidige systeem? Neem dan contact met ons op, als officieel Sennheiser dealer en onafhankelijk audiovisueel specialist denken wij graag vrijblijvend met u mee over een optimale oplossing!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren