Studiedag Geluidsinstallaties

Nieuws cursus installatie audio

C&S Audiovisueel organiseert Training installatie audio.

Op  donderdag 16 november organiseert C&S wederom een basistraining installatie audio in haar showroom. Deze studiedag is speciaal bedoeld voor E-installateurs, technische professionals en bedrijven die hun klanten actiever willen adviseren over audio installaties en hiervoor kant-en-klare oplossingen willen aanbieden.

Studiedag 2015Onderwerpen die aan de orde komen zijn 100 Volt systemen, vermogen en impedantie, diversiteit in luidsprekers, audiodistributie, versterkers, matrix systemen en automatisering. Technieken die bij installaties voor achtergrondmuziek, omroep, spraakversterking of evacuatie-ontruiming van toepassing zijn.

“We merken vaak dat de e-installateur de vele mogelijkheden op het gebied van geluidsinstallaties niet volledig in kaart heeft. Door het organiseren van deze training wil C&S Audiovisueel als specialist in dit vakgebied extra technische en commerciële bagage meegeven”, aldus Tim en Joost, eigenaren van het bedrijf.

cursus geluidsinstallaties Poster 2017

Programma 16 november:

08.00 Inloop
08.30 Start & Welkom
08.35 Voorstelrondje + Introductie C&S

08.45 Actuele problemen & uitdagingen met geluid
09.00 De techniek
09:50 Luidsprekers: Situaties en toepassingen.

10.15 Koffiepauze

10:30Audio integratie en AV systemen
11:10 Invullen van projecten

11.30 Lunch + rondleiding showroom

 

C&S Audiovisueel is al ruim 10 jaar actief in de pro audio branche en totaalleverancier voor achtergrondmuziek systemen, omroepinstallaties en commerciële audio- en videosystemen voor o.a. horeca, recreatie, bedrijfsleven, detailhandel, verenigingen en instellingen. Steeds vaker worden mooie AV-projecten gerealiseerd in samenwerking met E-installateurs of ICT specialisten, waarbij C&S als gespecialiseerd kennispartner een bijdrage levert.

Interesse? Meld je aan via onderstaand formulier. Deelname is gratis en vrijblijvend.
Graag tot dan!

Aanmelden Studiedag

studiedag aanmeldformulier 16-11-17

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren