Apart Audio

Apart Audio Sounds Like The Right Choice

Apart Audio Sounds like the right choice

De producten van Apart Audio worden door ons in veel projecten toegepast waar achtergrondmuziek gewenst wordt. Een breed en compleet assortiment en geweldige prijs kwaliteit verhouding zorgen altijd voor oplossingen op maat. En daar houden wij van… Met regelmaat worden we getraind en getoetst door Apart Audio. Dit geeft onze klanten de zekerheid goed te worden geadviseerd.

Over Apart Audio

Apart Audio voorziet in geluidsapparatuur voor vaste installaties waar achtergrondmuziek gewenst is. Het hoofdkantoor van Apart Audio is gevestigd in Schoten, België. Vanuit het hoofdkantoor worden de Apart Audio producten ontworpen, ontwikkeld en wereldwijd gedistribueerd.

Toepassing

Apart Audio heeft zich gespecialiseerd in toepassingen waar achtergrondmuziek wenselijk is. Het assortiment luidsprekers, voorversterkers en versterkers van Apart Audio is groot. Hierdoor is er voor diverse toepassingen altijd een goede oplossing voor handen. De producten van Apart Audio worden veelal toegepast in onderstaande branches.:

Informatie & contact

Neem contact op voor meer informatie over de producten en oplossingen die Apart Audio te bieden heeft. In onze showroom zijn diverse Apart Audio luidsprekers te beluisteren en te bekijken.
Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie voor muziek, omroep en presentatie, die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Presentatie & beeld

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Eenvoudige bediening

Wij maken complexe installaties eenvoudig in gebruik en monkeyproof. Betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk.


Neem contact op


    • Sluisstraat 18
    • 7491 GA Delden
    • 074 349 02 68

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
  • Zaterdag: 9:00 – 13:00Neem contact op!