Ecler Pro Audio

C&S is premium partner voor Ecler audio

C&S Audiovisueel is sinds 2017 officieel Ecler Premium Partner

Al jaren maken wij voor de invulling van audio installaties veelvuldig gebruik van Ecler audio producten. Na een jarenlang dealerschap van het prachtige merk Ecler zijn wij vanaf 2017 officieel Ecler Premium Partner. Dit label is voor ons een erkenning vanuit Ecler waar we trots op zijn. Kennis, kunde en service zijn een aantal punten die van groot belang zijn om Premium Partner te mogen zijn. Onze klanten zijn voor geluidsinstallaties verzekerd van een goed en eerlijk advies. En uiteraard vakkundige installatie en perfecte service.

Over Ecler

Sinds 1965 is het Spaanse audiomerk Ecler werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Barcelona. Luidsprekers, versterkers, mixers en accessoires worden hier bedacht en ontworpen. Ecler voorziet in professionele audioapparatuur. Veelal toegepast voor achtergrondmuziek in winkels, kantoren, scholen en openbare gebouwen. Maar ook voor geluidinstallatie in cafés, restaurants, kantines en sport accommodaties heeft Ecler passende producten. Ecler is wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Producten worden via een uitgebreid distributienetwerk aangeboden aan system integrators en AV installateurs. Ondersteuning wordt geboden door nationale importeurs welke veelal een eigen technische dienst bezitten en grotendeels voorraadhoudend zijn.

Kwaliteit, design en groen

De oplossingen die Ecler bied kenmerken zich voornamelijk door de perfecte kwaliteit. Daarnaast wordt veel tijd en energie gestoken in het ontwerp van producten. Dit zie je met name terug aan de luidsprekers welke ontworpen zijn door de beroemde Italiaanse ontwerper Giugiaro. Het gebruik van klasse D versterkers, geschakelde voedingen en auto-stand-by functies dragen bij aan het bewust en zuinig omgaan met energie. Dit samen met de te recyclen kartonnen verpakking tonen aan dat Ecler begaan is met onze planeet en haar steentje bijdraagt aan energiebesparing en CO2 emissiereductie.

Informatie & contact

Neem contact op voor meer informatie over de producten en oplossingen die Ecler te bieden heeft. In onze showroom zijn diverse Ecler luidsprekers te beluisteren en te bekijken. Producten, handleidingen en software treft u op de Ecler website.
Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie voor muziek, omroep en presentatie, die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Presentatie & beeld

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Eenvoudige bediening

Wij maken complexe installaties eenvoudig in gebruik en monkeyproof. Betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk.


Neem contact op


    • Sluisstraat 18
    • 7491 GA Delden
    • 074 349 02 68

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
  • Zaterdag: 9:00 – 13:00Neem contact op!