Over Ons


Over ons


Wij zijn gespecialiseerd in ontwerpen en aanleggen van professionele geluidsinstallaties en presentatiesystemen. Voor achtergrondmuziek, presentatie en omroep en communicatie via beeldschermen. Dit doen wij voor o.a. voor bedrijfsleven, overheid, scholen, sportinstellingen en cultuurcentra.

Wij zijn gevestigd in Delden (Twente, OV) met showroom, kantoor, werkplaats en magazijn. Wij zijn dé totaalleverancier in Oost-Nederland voor advies, levering en installatie van audio-, beeld- en verlichtingsapparatuur.

Ons uitgangspunt is bij elk project om audiovisuele techniek zo eenvoudig mogelijk te maken voor de gebruiker én optimaal doeltreffend voor de toepassing.

Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren BewarenGeschiedenis

Eigenaren Tim Groothuis en Joost Offerein zijn ruim 10 jaar actief in de audiovisuele branche. Sinds 2006 zijn ze gevestigd op de huidige locatie met showroom/speciaalzaak, kantoor en magazijn. In 2016 werd de naam C&S Licht en Geluid gewijzigd naar C&S Audiovisueel.

Team

Tim en Joost zijn in hun dagelijkse werkzaamheden betrokken bij alle facetten binnen C&S: adviseren, ontwerpen en het  voorbereiden van installaties. Maar natuurlijk ook het onderhouden van de relaties met klanten en leveranciers. Na een stage in 2011 is Tim Traanman part-time bij C&S gebleven voor de administratie en andere ondersteunende kantoorwerkzaamheden. In juni 2017 is Aaron Leferink als fulltime AV-installateur aan de slag gegaan. Naast de installatie van AV-systemen op locatie is Aaron ook nauw betrokken bij het advies- en ontwerptraject en voorbereiding van diverse projecten.

Wat we doen

U kunt bij ons terecht van een enkel kabeltje tot de realiatie van complete systemen. Desgewenst op vakkundige wijze geïnstalleerd. Wij leveren onder andere aan bedrijven en instellingen, horeca, detailhandel, verenigingen en scholen. Daarnaast zoeken wij graag de samenwerking met E-installateurs en technische bedrijven in de ICT om projecten samen aan te pakken.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon              

Neem contact met ons op