Horeca – Presentatiesystemen

Presentatiesystemen voor Horeca

Presentatie via beeld in de horeca

Voor diverse horecabedrijven leveren wij presentatiesystemen. Wij adviseren, leveren en installeren deze producten, geheel op maat naar uw situatie.

Onstpannen presentatie + naadloze weergave

Beperkingen in uw installatie zijn niet bepaald een visitekaartje richting uw gasten. De uitdaging is dan ook dat apparatuur te allen tijde werkbaar is, zo eenvoudig mogelijk. Ook al moet het vaak voor verschillende doeleinden inzetbaar zijn. Voor een zakelijke vergadering, een spreker tijdens een bijeenkomst of het weergeven van een film of sportwedstrijd: Beeld- en presentatieapparatuur dienen optimaal inzetbaar te zijn en zo goed mogelijk aan te sluiten bij de toepassing.

Flexibel en makkelijk te bedienen

Ons uitgangspunt is dat uw installatie eenvoudig te bedienen moet zijn door u én uw personeel. Even een laptop aansluiten voor een presentatie, een microfoon koppelen, of het geluid schakelen naar de voetbalwedstrijd in de achterzaal, terwijl op het terras de achtergrondmuziek blijft klinken. Het zijn praktische voorbeelden die vallen of staan bij de eenvoud van de bedieningsmogelijkheden.

Narrowcasting

Behalve complete presentatie-systemen hebben wij ook mogelijkheden voor informatieschermen met een eenvoudig te gebruiken, abonnementsvrij narrowcasting systeem. Interesse? Neem dan contact op voor prijzen en mogelijkheden. Neem alstublieft contact op voor vrijblijvend advies voor uw horecabedrijf.

Bewaren Bewaren Bewaren

Projecten in deze sector

bekijk alle referentieprojecten

Meer oplossingen voor Horeca

Geluidsinstallaties

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Lichtinstallaties

Licht installaties

Lichtinstallaties voor horecabedrijven. Sfeerbepalende lichtinstallaties in restaurant, hotel of café.