CSG Het Noordik Almelo

Eenvoudige bediening AV-apparatuur schooltheater

CSG Het Noordik Almelo

Bewaren In de kantine van CSG het Noordik locatie C. van Renneslaan in Almelo is het schooltheater ondergebracht. In deze ruimte voorzien van podium is plaats voor ongeveer 300 bezoekers. Uitvoeringen, ouderavonden, presentaties en lezingen worden hier met regelmaat georganiseerd. Voor de technische ondersteuning is een installatie aanwezig met geluidssysteem, theaterverlichting en een projector met groot scherm.

Update AV-installatie

In de herfstvakantie van 2017 hebben wij de AV-installatie grondig onder handen genomen. Alle oude conventionele theaterverlichting is vervangen voor duurzame LED-verlichting. Door gebruik te maken 18 RGBW-spots kan een sfeer op het podium worden gecreëerd. Uitvoerenden worden aangelicht door 6 Fresnell LED-theaterspots met barndoors. De geluidsinstallatie is uitgebreid met 2 Sennheiser draadloze microfoons en handige inprikpunten naast het podium voor audiobronnen. De verouderde projector is vervangen door een krachtige Panasonic Full HD projector.

Eenvoudige bediening

De voormalige installatie werd aangestuurd door losse mengtafels, lichttafel en diverse video-converters. Door gebruik te maken van een centrale sturing is de bediening sterk vereenvoudigd. Vanaf een touchscreen naast het podium kunnen gebruikers zonder oerwoud aan knoppen en schuiven het systeem inschakelen en configureren voor de beoogde toepassing. Met slechts één druk op een knop kan bijvoorbeeld een presentatie-preset worden geactiveerd. Bij het activeren van deze preset worden de volgende acties automatisch uitgevoerd:

  • Luidsprekers, Projector & Verlichting worden ingeschakeld.
  • Projectiescherm rolt uit.
  • Microfoons worden ingeschakeld

Vervolgens kunnen de gebruikers selecteren welke verlichting moet gaan branden, en welk volume muziekbronnen en microfoons nodig hebben. Door gebruik te maken van een dagelijkse nachtreset wordt het systeem iedere nacht uitgezet, en worden instellingen naar een nul positie gezet. Gebruikers treffen het systeem hierdoor iedere ochtend in dezelfde ‘ruststand’.   Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een eenvoudig te bedienen AV-installatie? Contact!

Relatie: CSG Het Noordik Almelo |  Datum oplevering: Oktober 2017  |  Categorie: Eenvoudige bediening

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op