Johanneskerk Diepenheim

Johanneskerk Diepenheim


In opdracht van de Protestantse Gemeente Diepenheim hebben we een prachtige projectie installatie geïnstalleerd in de Johanneskerk en de Molenaarshof.

Johanneskerk Diepenheim

In de kerk is een groot Projecta FullVision scherm geplaatst, met een krachtige Panasonic projector. Beeld voor presentaties of foto’s tijdens diensten worden hiermee haarscherp weergegeven. Voor registratie van diensten is een bestuurbare 360 graden camera geplaatst. Beelden van deze camera kunnen worden weergeven op het scherm in de kerk of de naastgelegen Molenaarshof. Ook is het mogelijk de beelden tijdens diensten live te bekijken via KerkTV. Uiteraard is voorzien in koppelingen met de audio-installatie.

Molenaarshof

Naast de Johanneskerk staat het kerkelijk centrum De Molenaarshof. Dit gebouw is in de afgelopen jaren flink uitgebreid tot een volwaardig uitvaartcentrum. Voorzien van grote aula, familiekamer en garderobe. In de aula is een projectie installatie geïnstalleerd welke gebruikt kan worden voor het geven van presentaties. De installatie kan ook worden gebruikt voor het tonen van beeldmateriaal tijdens condoleances. Bij diensten in de Johanneskerk waarbij de capaciteit van de kerk tekort schiet kunnen ruim 200 bezoekers diensten via het scherm volgen vanuit Molenaarshof. Deze installatie biedt tevens mogelijkheden om in de toekomst mensen vanuit huis diensten te laten volgen via bijvoorbeeld KerkTV.

Barco Clickshare

Voor presentaties beschikt PKN Diepenheim over een Barco Clickshare set. Eenvoudig draadloos presenteren in de Kerk of Molenaarshof met één klik op de knop.Relatie: PKN Diepenheim|  Datum oplevering: November 2018  |  Categorie: PresentatiesystemenGeluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd
Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame
Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar
Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.


C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         Barco Clickshare     

Neem contact met ons op