Nijhof Schoenen Hengelo

Nijhof Schoenen Hengelo

Over Nijhof Schoenen

Aan de Sloetsweg in Hengelo is Nijhof Schoenen reeds jarenlang een bekend adres voor een groot aanbod schoenen. Naast een moderne webshop hecht Nijhof veel waarde aan persoonlijk contact en beleving voor de klant. Mede daardoor heeft Nijhof in begin 2018 het winkelpand volledig gerestyled. Een grote ingreep waarin het volledige interieur vernieuwd en gemoderniseerd is.

Achtergrondmuziek

Wij hebben voor Nijhof een geluidstinsinstallatie ontworpen en geïnstalleerd. Met plafond inbouwluidsprekers in de winkel en het magazijn klinkt overal achtergrondmuziek afkomstig van een internetradio. Daarnaast kan met een paging-microfoon een spraakoproep worden gedaan vanuit de winkel naar het magazijn. Met verschillende volumeregelaars kan het volume in zones binnen de winkel en het magazijn worden ingesteld.

Narrowcasting

In de winkel zijn vier LED schermen te vinden waarop informatie en aanbiedingen te zien zijn. Deze informatie wordt via een centraal systeem door Nijhof zelf beheerd en bijgewerkt. De Tv’s zijn in samenwerking met Harmeling interieurconcepten verwerkt in het interieur.

Webshop-zuil

Midden in de winkel staat een webshop-zuil waarop klanten direct inspiratie kunnen opdoen in de webshop van Nijhof Schoenen. Hiervoor is een groot touchscreen ondergebracht in een industriële behuizing.
Relatie: Nijhof Schoenen |  Datum oplevering: februari 2018  |  Categorie: Presentatie en Beeld en Geluidsinstallaties

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op