Oranjerie Ruurlo

Oranjerie Ruurlo

Voor de Oranjerie in Ruurlo mochten wij de audiovisuele installatie vernieuwen naar de wensen van de nieuwe uitbaters.

Presentatiesyteem

In de oranjerie is een maatwerk presentatiesysteem opgeleverd. Naast het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit was de uitdaging om de installatie zo subtiel mogelijk te integreren in de ruimte. De installatie bestaat uit een groot electrisch scherm, een krachtige Full HD projector, tweetal aansluitpunten en een overzichtelijk geautomatiseerd bedienpaneel.

Eenvoudig bedienbaar geluid

De Oranjerie omvat twee zalen, de ‘Brasserie’ en ‘Oranjerie’. Achter de barren in beide ruimtes is een bedieningspaneel voor bronselectie en volumeregeling geplaatst. Afhankelijk van de toepassing kunnen de ruimtes gelijk of juist apart worden ingesteld wat betreft de audio voor muziek en/of presentaties. Het systeem is reeds voorbereid op toekomstige uitbreiding (terrassen). Voor achtergrondmuziek kan een mobiel apparaat zoals een laptop of smartphone worden aangesloten op de daarvoor aanwezige aansluitpanelen.

Een draadloos “Speechline” microfoonsysteem zorgt ervoor dat altijd een professionele draadloze microfoon ‘stand by’ staat. Met het bijbehorende laadstation is het wisselen van batterijen verleden tijd!
Relatie: Oranjerie Ruurlo |  Datum oplevering: 2017-2018  |  Categorie: Geluidsinstallaties, Presentatieystemen

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op