Promatt Haaksbergen

Meer-zone Geluidsinstallatie

Promatt Professional Equipment

Promatt Professional Equipment B.V. in Haaksbergen is een importeur voor echte powertools. Machines voor metaalbewerking, cirkelzagen, verpakkingsmachines en onderdelen worden vanuit Haaksbergen gedistribueerd. Promatt beschikt over een modern kantoorpand, magazijn en grote showroom. In deze showroom staan diverse machines demoklaar opgesteld. Met regelmaat organiseert Promatt indoor beurzen en seminars. Voor deze gelegenheden is de showroom voorzien van een prachtige bar.

Geluidsinstallatie

Wij zijn gevraagd een invulling te geven aan een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie. Hierbij hebben we het gebouw opgedeeld in een aantal zones.

  • Kantoor
  • Magazijn
  • Showroom
  • Achtergrond-ruimten

In alle ruimtes hebben gebruikers de mogelijkheid te luisteren naar radiozenders afkomstig van een internetradio. Per ruimte kiest men zelf het gewenste volume. In de Showroom is er tevens de mogelijkheid een externe muziekbron te koppelen. Op deze manier kan het tijdens een netwerkborrel op een open dag, cursus of seminar ook heel gezellig worden.

Deurbel

Een handige functie op het systeem is de koppeling van twee deurbellen op het audiosysteem. Op zowel de entree-deur als de magazijndeur zijn contacten geplaatst. Beide bellen genereren een verschillende toon welke in het gehele pand hoorbaar zijn via het geluidssysteem.

Relatie: Promatt |  Datum oplevering: Augustus 2017  |  Categorie:Geluidsinstallaties

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op