Restaurant Oldenkott

Geluidsinstallatie Restaurant Oldenkott

Restaurant Oldenkott

Oldenkott Vreden

Achter Haaksbergen, nabij Rekken, ligt buurtschap Oldenkotte. Het kleine plaatsje wordt doorkruist door de Nederlands-Duitse grens. Het Nederlandse deel hoort bij de gemeente Berkelland, en het Duitse deel bij de Duitse gemeente Vreden. In het Duitse gedeelte staat het historische pand van Restaurant Oldenkott.

Vier zone geluidsinstallatie

Wij hebben een vier zone geluidsinstallatie ontworpen en geïnstalleerd. Deze mooie horecazaak is aan de voorkant voorzien van een prachtig café. Bij binnenkomst wandel je terug in de tijd. De oude bar, haard en het meubilair zijn onveranderd sinds begin vorige eeuw. Voor het weergeven van achtergrondmuziek in deze ruimte is gekozen voor een compacte luidspreker van Ecler.

Restaurant

Vanuit het café is een doorloop naar het restaurant. Het restaurant is in tegenstelling tot het café modern ingericht. Hoge en lage tafels met een deels open keuken en een grote bar zorgen voor een perfecte sfeer. Voor de achtergrondmuziek wordt gebruik gemaakt van een Eazis systeem.  Vier compacte Ecler Audeo luidsprekers geven een egaal en warm klankbeeld.

Terras, Serre en zaal

Op het terras en in de serre zijn luidsprekers van Apart-Audio gebruikt. Deze luidsprekers zijn geschikt voor buitengebruik. Het volume voor zowel het restaurant, cafe en terras wordt centraal achter de bar ingesteld. Volumes zijn eenvoudig te bedienen met grote draaiknoppen. In de grote zaal van Restaurant Oldenkott zijn vier grote luidsprekers geïnstalleerd. Bediening van volume en bronselectie zijn hier lokaal opgenomen achter de bar. De grote zaal leent zicht uitstekend voor feestjes, recepties en zakelijke events.

Relatie: Restaurant Oldenkott |  Datum oplevering: Juni 2017  |  Categorie: Geluidsinstallaties | Werkgebied: Horeca

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op