Tennisvereniging Tie-Break Hengelo

Geluidsinstallatie kantine tennisvereniging Tie-Break Hengelo

Tennisvereniging Tie Break

De kantine van tennisvereniging Tie-Break in Hengelo heeft begin 2018 een volledige make-over ondergaan. Met een nieuwe bar en nieuw interieur kon ook de geluidsinstallatie niet achterblijven.

Eenvoudige bediening

Vanwege het groot aantal vrijwilligers, welke de bardiensten verzorgen, was het belangrijk een geluidsinstallatie te ontwerpen die eenvoudig in gebruik is. Met een grote draaiknop achter de bar wordt de gewenste audiobron gekozen. Vervolgens kunnen gebruikers met twee volumeknoppen het volume voor binnen en buiten kiezen. De versterkers en processor zijn ondergebracht in een patchkast in de berging. Dit deel van de installatie heeft voor het barpersoneel geen dagelijkse bedienfuncties. Bijkomend voordeel is dat er veel ruimte achter de bar wordt bespaard.

Luidsprekers

In de kantine zijn vier witte luidsprekers gemonteerd welke perfect passen in het interieur. Geschikt voor achtergrondmuziek, maar zeker ook goed te gebruiken tijdens een feestavond. Op het terras zijn twee compacte kunststof weerbestendige luidsprekers gemonteerd.

Microfoon

Een handige functie in de installatie is de talk-over functie op de microfoon. Bij het gebruik van de microfoon tijdens een speech of het omroepen van wedstrijdinformatie tijdens toernooien wordt de muziek automatisch onderdrukt. Hierdoor kan men eenvoudig een verstaanbare oproep doen in de kantine en op het terras.

Achtergrondmuziek kleedruimtes

In de kleedruimtes klinkt vanuit plafond-inbouwluidsprekers altijd achtergrondmuziek afkomstig van een internetradio.
Relatie: Tennisvereniging Tie-Break |  Datum oplevering: Maart 2018  |  Categorie: Geluidsinstallaties

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op