Yuzu Asian Grand Cafe

Meerzone geluidsinstallatie Restaurant

Yuzu Asian Grand Cafe

In het centrum van Enschede opende in juni 2017 Yuzu de deuren. Dit Asian Grand Cafe is dagelijks geopend voor lunch en diner. Gasten treffen op de kaart een mix met het beste uit verschillende Aziatische keukens. Tijdens de grondige renovatie van het interieur is ons gevraagd de geluidsinstallatie een update te geven. Omdat Yuzu bestaat uit meerdere ruimtes is gekozen een eenvoudig te bedienen meerzone systeem te gebruiken.

Zones

Voor de geluidsinstallatie is het pand opgedeeld in een viertal zones:

  • Het Grand Cafe (begane grond)
  • TepanYaki (1e verdieping)
  • Terras (buiten)
  • Gangen en toiletten

In alle zones zijn muziekbronnen en volumes eenvoudig in te stellen vanaf een overzichtelijk touch bedienpaneel.

Mediaspeler & DJ

Overdag en op doordeweekse dagen wordt muziek afgespeeld vanaf een Denon mediaspeler. In het weekend wordt echter overgeschakeld naar een DJ welke draait vanaf een Pioneer DJ set welke staat opgesteld in het Grand Cafe.

Aansturing & centrale processor

Het barpersoneel kan volumes en de keuze voor muziekbronnen per zone eenvoudig kiezen. Door gebruik te maken van een centrale matrix-mixer is de installatie enorm veelzijdig. Equalizer instellingen en limiters zijn digitaal ingesteld. De automatische nachtreset zorgt ervoor dat het systeem iedere ochtend paraat staat voor een  nieuwe dag. Iedere ochtend dezelfde basisinstelling ten aanzien van volumes en bronnen. Ook volledig automatisch is het volume op het buitenterras, dat iedere avond om 22.00u naar een voor de buurt acceptabel volume wordt teruggezet.

Achtergrondmuziek en meer…

Met de uitgevoerde update beschikt Yuzu over een achtergrondmuziek installatie welke eenvoudig bedienbaar is voor alle personeel. Geen overbodige knoppen en schuiven zijn hier het bewijs van. Met de inbouwluidsprekers, subwoofer en versterkers van Electro Voice tilt Yuzu de muziek trouwens makkelijk voorbij de achtergrond als er wat te vieren valt.
Relatie: Asian Grand Cafe Yuzu |  Datum oplevering: Juni 2017  |  Categorie: Eenvoudige bediening

Wij zijn specialist in audiovisuele installaties

Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij audiovisuele totaaloplossingen op het gebied van geluid, beeld en licht.  Met  oog voor gebruiksvriendelijke bediening. Wij leveren en installeren geluidsinstallaties voor muziek, omroep en presentatie. Beeldschermen en projectie voor vergaderen, presenteren, narrowcasting en signage. Maak een afspraak op locatie of bezoek onze showroom (Delden, OV). Meer info..Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties, die eenvoudig te bedienen zijn en professioneel worden geïnstalleerd

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen met beeld en projectie. Voor vergaderen en presenteren, informatievoorziening en reclame

Licht installaties

Licht installaties

Van sfeerverhogend showlicht tot efficiënte projectverlichting, slim aangestuurd en eenvoudig bedienbaar

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting, beeldschermreclame voor etage, wachtkamer, informeren via beeldschermen van uw personeel en gasten.C&S Audiovisueel

  • Sluisstraat 18
  • 7491 GA Delden
  • 074 349 02 68
  • info@cs-av.nl

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00

Onze merken

ecler          wyerstorm         visual productions electro voice         denon         barco clickshare     

Neem contact met ons op